Waar moet ik op letten bij het kopen van walkie talkies?

Jayden Scholten

Kijk uit wat je koopt. Dat is het beste advies ooit! En ik denk dat je echt slim voor zelfs het lezen van mijn blog en het maken van deze beslissing.

Wat is een Walkie Talkie?

Een walkie talkie is een elektronisch apparaat dat een microfoon, een luidspreker, en een ingebouwde batterij heeft. Und das mag interessant sein, vergleicht man es mit Koplamp Citroen C1. Het kan worden gebruikt om een vriend of de mobiele telefoon van een vriend te bellen. Het heeft een interne batterij die tot 10 uur meegaat en kan worden opgeladen via een USB-kabel. Hierdoor kan een persoon om een walkie talkie met hen overal te dragen. Hiermee u met familieleden aan de telefoon praten of met een oude vriend praten. U zelfs met uw computer praten.

Het wordt geleverd met een batterij en een hoesje dat je in een zak of een tas bewaren. De zaak is zacht, zodat je niet verpletterd wordt als je het rondgooit. U het ook gebruiken om uw apparaat op te laden. Er is ook een batterijcompartiment dat een kleine metalen houder binnen heeft om de batterij op te slaan. De behuizing kan maximaal 50 pc's batterijen (1,2 of 3) bevatten, waardoor het draagbaar kan worden. De behuizing is waterdicht (ik gebruikte een Teflon gecoate polyurethaan film met waterafstotende coatings). Het beschikt ook over een verstelbare band die kan worden aangepast van een kleine, smalle breedte (rond de nek) tot een zeer breed (een beetje te breed), de band kan ook worden gebruikt als een fles water. Welke walkie talkies u aanbevelen? Als u van plan bent op het gebruik van het op een heleboel wandelingen of in veel water, u overwegen het kopen van een nieuwe zaak. Het achterpaneel heeft een klein gaatje waardoor het licht erdoorheen kan schijnen. Als u wat verlichting wilt toevoegen, zorg er dan voor dat de lichtbron (in dit geval de batterijen) eenvoudig kan worden ingeschakeld. Sehen Sie sich ebenfalls einen portofoon Testbericht an. Ik wil het Nederlandse ministerie van Onderwijs bedanken voor de financiering van deze zaak. De behuizing is gemaakt van 3mm dik, flexibel vinyl. Ik had de zaak kunnen maken in dikker plastic, maar ik wilde echt de kosten laag te houden, de extra dikte zal betekenen dat ik meer van deze te bouwen. Het voorpaneel kan volledig worden gesloten en kan worden geopend voor reiniging. Ik stel voor een klein gaatje in de rug voor een licht. Het voorpaneel is voorzien van vier kleine knoppen.