Waarom heb ik walkie talkies nodig?

Jayden Scholten

het is goed om te praten en in de gaten te houden en een waarschuwing te krijgen voor haaien en walvissen. Ik praat nooit met iemand over mijn hobby of de hobby. Ik ben geen visser of zeewetenschapper. Ik ben gewoon een man die gefascineerd is door zeedieren en hoe ze met elkaar omgaan in een natuurlijke omgeving. Je hebt je misschien afgevraagd, waarom praat je niet met de mariene biologen die in het veld werken. Omdat ze het allemaal erg druk hebben. Ze kunnen niet zomaar hun baan en hun familie verlaten, en hun families hebben het ook erg druk. In Nederland zijn veel van hen zelfs met pensioen. Ik bedoel, er zijn maar weinig mensen die net als ik in hun eigen appartement wonen. Hierdurch ist es offenkundig hilfreicher als Goedkope Slee. Het is niet gemakkelijk om gewoon je carrière en je familie achter te laten om een professional te zijn in een veld. Damit ist es mutmaßlich stärker als portofoon vergelijk. Echter, dat is wat ik wilde doen en wat ik had besloten om te doen, dus deze blog is de plek om dit alles uit te leggen aan jullie allemaal.

Weet je, ik zit al in de mariene biologie, of de mariene levenswetenschappen, sinds ik vijf was, dus begon ik de vissen te onderzoeken, om te kijken naar wat er in hen gebeurt, hoe ze bewegen, wat ze eten, wat ze doen. Ik dacht bij mezelf: Hé, dat kan ik! Daar kan ik een carrière in hebben. Ik kan die dingen bestuderen en dan in de visindustrie gaan werken, want dat is wat ik dacht dat ik kon doen. Ik dacht: daar ben ik goed in! Maar ik heb nooit de kans gekregen. Mijn eerste baan was werken als onderzoeksassistent voor de Universiteit van Wollongong in Australië. Dat heb ik niet zo goed gedaan; Ik weet niet eens of ik een van de opdrachten kreeg die ik moest doen! Dus toen ik naar Nederland kwam en de kans kreeg om in een echt kantoor te werken, was ik er klaar voor! Ik dacht: ik ben hier nu! En dit is hoe ik kwam in mijn nieuwe baan - werken bij een viswinkel, werken aan vis speelgoed en werken aan vistanks en dat soort dingen. Mijn grootste hobby is vis en de dingen waar ik graag aan werk. Zo ben ik aquarium-benodigdheden geworden! In mijn eerste weken in de winkel heb ik enige tijd gewerkt aan een nieuw product. Dit was toen ik mijn collega Hennie leerde kennen en hij gaf me een grote uitdaging. Hennie was altijd erg geduldig met mij; hij had niet verwacht dat ik zo ver zou komen op mijn eigen, en hij zou zeggen: "Ik ben blij dat je ervoor gekozen om hier te werken. Ik heb een aantal zeer goede ideeën voor producten die kunnen worden verbeterd", toen ik hem een nieuw product idee. Dit was een geweldige tijd om te werken aan ons nieuwe product.