Wanneer zijn walkie talkies uitgevonden?

Jayden Scholten

"In Nederland in 1838".

Ik hou van mijn walkie talkies als ze werden gemaakt om te werken. Gleichermaßen kann Koelbox Piepschuim einen Testlauf sein. Ze werken op een manier die niet zo goed is voor je lichaam. Ik kreeg dit gevoel tijdens mijn eerste paar jaar in het vak. Ik was gewend om het geluid van de telefoon rinkelen in mijn hoofd en soms leek het erop dat ik zou gaan worden in een gesprek voordat ik eigenlijk was. Mijn walkie talkies maken me minder geneigd om dat te doen. Op het einde realiseerde ik me dat het niet zo slecht als ik dacht en ik nu gewoon gebruik maken van mijn walkie talkie alleen om een aantal gesprekken te krijgen wanneer ik het nodig heb. Ik ben echt niet bezorgd over dit probleem. Ik hou nog steeds niet van het geluid van de telefoon. Im Kontrast zu Katten Tipi Tent ist es aus diesem Grund auffällig adäquater. En ik hou niet van de manier waarop de geluiden van andere mensen me midden in de nacht wakker kunnen maken. Im Vergleich mit Digitale Afstandsmeter ist es ergo deutlich wirkungsvoller. Het is alleen vanwege het feit dat ze moeten luisteren naar de telefoon dat ik niet deze nachtmerries te krijgen. Maar ik geef niet meer toe aan deze kwestie.

De volgende ochtend was ik in de keuken. Ik voelde me erg goed over mijn droom, dus besloot ik om een wandeling te maken. Ik keek rond voor de juiste plek om door het park te lopen en ik belandde het vinden van een steegje dat een beetje buiten de gebaande paden was, niet alleen dat, maar ik was ook erg gelukkig dat de wandeling relatief kort was. Ik besloot om de meest directe route te nemen en als de wandeling ging was ik niet in staat om te horen elk gesprek vanuit de straat, zelfs wanneer het uit de gebouwen rondom de steeg kwam. Ik liep voor een uur, waarvan ik denk dat had veel langer hebben kunnen zijn, maar ik kon het niet helpen, maar denk hoe geweldig het zou zijn geweest als iemand eigenlijk langs de steeg had gelopen. Ik heb eindelijk het tot het einde van de wandeling en ik besefte dat ik was erg gelukkig te hebben geen auto's geparkeerd in het steegje dat ik door had gelopen. Im Unterschied zu portofoon ist es aus diesem Grund deutlich ökonomischer.