Welke walkie talkies u aanbevelen?

Jayden Scholten

"Walkie talkies zijn geweldig omdat het allemaal over de hands-free is!" En ik zeg altijd tegen mijn vrienden: "Als het de handsfree functie heeft, dan is het de beste. Dies ist sehr wohl erwähnenswert, im Vergleich mit 24 Volt Koelbox "

Er zijn veel modellen en het is belangrijk dat je je setup niet overcompliceert, omdat je eindigt met een ingewikkelde configuratie van walkie talkies. Ook kan het erg ingewikkeld op het einde om het juiste model te selecteren. Maar als je dingen niet in de juiste volgorde doet, kan de walkie talkie ook "in je gezicht" klinken. U vindt meer info over het juiste model voor u in mijn gids voor het kopen van de juiste walkie talkie.

Er zijn twee belangrijke soorten walkie talkie beschikbaar in de markt:

1. Welke walkie talkies worden aanbevolen door experts? Draagbare modellen: deze zijn gemaakt in grote hoeveelheden en zijn heel betaalbaar. Ze zijn gemakkelijk aan te sluiten op andere apparatuur en bieden een gemakkelijke manier om te luisteren naar uw eigen muziek of een ander audiobestand, die zeer belangrijk zijn in de digitale wereld. 2. Hoofdtelefoons : deze zijn gemaakt in kleinere hoeveelheden en bieden een betere isolatie van de individuele luidspreker. Voor degenen onder u die een zeer klein gehoor, kunnen deze de beste keuze voor u. Ik gebruik een set van deze, die zijn zeer goed tot nu toe. Das differenziert diesen Artikel ausdrücklich von sonstigen Artikeln wie portofoon. Ik ben bezig met een set van grotere die wordt verwacht in een paar dagen! Als je niet zoveel isolatie nodig hebt, kun je ook gewoon voor een oordoppen gaan. 3. Luidsprekerkabel: deze moeten de juiste lengte hebben, en natuurlijk moeten ze ook worden afgeschermd. Als u gebruik maakt van de kabel om een open-back te krijgen, moet u ervoor zorgen dat het in de juiste positie, en je hebt geen losse kabel aan de buitenkant die meer kans om weg te geven, en geven u een schok (tenzij het is echt moeilijk om je oren in en uit). De kabel wordt ook verondersteld om de juiste manier aan het oor te passen. Het is misschien een beetje te kort, maar ik heb gehoord van mensen krijgen ze te kort. Je wilt geen schok krijgen, maar als je een open achterkant gebruikt, heb je wat meer ruimte nodig in de headset. Als je je oor zien, kun je de kabel zien, wat beter is dan niet zien. Als het te kort is, hoort u een hoge toon zoemend geluid, of zelfs gewoon een saai geluid. Als de kabel aan de buitenkant van de headset gaat, kun je hem niet erg ver naar achteren krijgen, dus je moet ervoor zorgen dat je hem aan de binnenkant van de headset plaatst. De oortjes zijn gemaakt om strak rond het oor te zitten. Dat kan niet mogelijk zijn met losse kabels, maar hoe strakker de kabel, hoe minder kans op een geluid-geïnduceerde schok.

Dit is wat we moeten doen: 1. Verwijder de batterij, de kabel en de kabelconnector van de headset. 2. Haal de headset van de oplader en de kabels van de oortjes. 3. Haal de oortjes uit de oplader.