Wie schrijft?

Jayden Scholten

Mijn doel

Mijn passie is om een full-time fotograaf en ik hou van om te experimenteren en dingen te vinden voor de fotografie blog.

Als u wilt een andere manier van denken over vis te zien, check out deze blog. De foto's van deze blog zijn genomen door de auteur, met behulp van alleen zijn eigen apparatuur. Hij is een actief lid van het forum en de auteur van deze blog, en je krijgt een aantal echt nuttige tips en informatie daar. Je vindt er veel inspiratie voor je eigen visteelt en je vindt er ook een heleboel foto's van mijn aquarium die ik graag deel. om 23:33 uur Hallo allemaal, Jayden hier weer, weer met een andere blog post voor jullie allemaal. Deze keer wilde ik praten over een aantal nieuwe ontwikkelingen in mijn fotografie. Dit jaar had ik het geluk om op vakantie te gaan naar Europa, en de reis was een van de beste die ik ooit heb gehad! Het eerste dat mijn oog trok, afgezien van het prachtige landschap en het geweldige eten, was het feit dat ik zou nemen foto's met mijn camera.

Op sociale media vind je mij in verschillende vormen.

Ik hou ervan om foto's te maken, en ik ben altijd op zoek naar verschillende plaatsen om een dag door te brengen. Mijn inspiratie is een beetje van alles, van de natuur, tot kunst, muziek, wetenschap, en een beetje van alles. Mijn passie is geweest om nieuwe en interessante plekken te vinden om te verkennen en ik kan niet wachten om de tijd te nemen om ze met jullie allemaal te verkennen! Hier is mijn kleine hoekje van het internet, waar ik nieuwe avonturen deel, mijn avonturen met mensen, en alleen de gekke dingen die ik vind. Als u meer over mij wilt weten, of vragen wilt hebben, u gerust vragen stellen! Als u een blog van uw eigen, zou ik graag hebben dat je daar post, ook! Als je in Amsterdam bent en je het geluk hebt om een van mijn kleine avonturen te bezoeken, nodig ik je uit om mijn eerste aquarium te komen bekijken! Word lid van de aquarium-benodigdheden groep en ontvang een melding wanneer nieuwe berichten worden gepubliceerd! Ook zou ik het leuk vinden als je zou kijken op een aantal van mijn foto's! Ik hou van het nemen van foto's! Ook, als je van de blog, moet je mij volgen op Instagram! (De link bevindt zich rechtsboven op deze pagina.) Volg me op Twitter, Facebook, Pinterest en Instagram om al mijn updates bij te houden en enkele foto's van mijn avonturen te delen! Heb je een vraag voor me? Ik ben altijd meer dan blij om te antwoorden! Als je een foto te delen, of een andere vraag voor mij, je bent meer dan welkom om contact met mij op via de contactpagina of via mijn e-mail.

Ik ben geboren in Zuid-Afrika en verhuisde naar het Verenigd Koninkrijk toen ik 6 was. Ik ben momenteel werkzaam als freelance freelance fotograaf en schrijver, en ik hou van aquaria.

Ik ben momenteel een student aan de Universiteit van Surrey in Londen. Ik ben al een fotograaf en schrijver voor meer dan twee jaar, en hebben gewerkt voor de National Geographic Society, BBC World News, en diverse andere organisaties. Ik heb gepubliceerd meer dan 400 beelden en verhalen over een scala van onderwerpen in de afgelopen acht jaar, en ik heb een redactionele stagiair bij National Geographic magazine sinds 2005. Als u interesse heeft in dieren, zou ik graag praten over fotografie, schrijven, of mijn andere interesses! Ik zal waarschijnlijk niet op een camera en niet een fotograaf, maar ik zal op zijn minst geïnteresseerd zijn in het praten over het zeeleven om me heen, die ik graag doe, en in wat ik graag zien van mijn camera. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op! Ik zal op mijn gebruikelijke plek in Kensington, maar als je een escort nodig of op zoek bent naar een eigen locatie, gewoon vragen.

Carrière

Toen ik klaar was met school kreeg ik een beetje verveeld met school, dus ik begon te lezen over vis, en dit was een goede keuze.

In 2008 begon ik in aquascaping te gaan en al snel bleek dat ik er goed in was. Ik begon te schrijven over mijn eigen aquarium en ook over aquaria van andere mensen, dus dit is de plek om te komen voor tips, en ook voor informatie en foto's.

Mijn website is heel eenvoudig, en ik probeer zo schoon mogelijk te blijven, maar soms laat ik me meeslepen, maar je altijd commentaar geven, of contact met mij opnemen. Ik ben een fervent lezer van aquascaping tijdschriften zoals Aquascaping: Journal, Aquascaping: Illustrated, Aquascaping: Aquatic, en Aquascaping: Aquatic Encyclopedia, en ik ben een grote fan van aquascaping boeken, zoals Aquascaping: Basic Guide to Aquascaping, Aquascaping: Aquatic Art of Water Quality, Aquascaping: The Art of Aquascaping: A Guide to Aquaculture Aquascaping, Aquascaping: Aquatic Designs of Nature, and Aquascaping: The Science and Art of Aquatic Plants.